JORNADES ARTS EN MOVIMENT

Els dies 30 i 31 de maig tendran lloc a l’espai de l’Aljub d’Es Baluard museu i al CEIP Rei Jaume I de Palma, les jornades “Arts en Moviment: activant la creativitat i la motricitat a l’aula” organitzades pel CEP de Palma. En aquest sentit, el Centre de Formació de Professorat ha volgut promoure la reflexió sobre el binomi neurociència i art en l’educació, de la mà de diferents conferenciants, i alhora donar la possibilitat de viure de primera mà molts dels projectes i les experiències que s’estan duent a terme en aquesta línia als centres educatius. 
Per altra banda, durant aquests dos dies, es fomentarà la creativitat i la imaginació com a eines potenciadores de l’aprenentatge. Volem oferir espais per experimentar i compartir estratègies i habilitats entre totes les assistents.  
Al llarg dels dies 30 i 31 de maig, diferents centres educatius i totes les persones assistents de l’illa de Mallorca compartirem aquestes experiències educatives. Es duran a terme presentacions orals i tallers vivencials, en diferents espais al CEIP Rei Jaume I, utilitzant les seves aules per poder visualitzar, experimentar, interactuar i compartir entre el professorat que presenta les experiències docents i les persones assistents. 
Es Baluard Museu col·labora amb nosaltres en aquestes Jornades no només cedint l’espai de l’Aljub sinó amb un taller participatiu. Dimecres 29 de maig, en horari d’horabaixa, ens han preparat un laboratori on les participants exploraran altres mirades possibles sobre el museu, obrint noves temporalitats i espais. L’artista Anna Berenguer conduirà aquest taller que finalitzarà amb la construcció d’una peça efímera el primer dia de les Jornades.
L’educació necessita el compromís de tothom, de la nostra paciència, de la nostra  empatia, del nostre entusiasme, de les nostres vivències…, i de les nostres connexions i capacitat d’anar tots i totes de la mà. 
Gràcies per voler compartir amb nosaltres aquesta aventura.
🔗 Convocatòria de les jornades
🔗 Plana Web de les Jornades