Eleccions Consell de CEP i Reunió de Representants de Centre al CEP

Al CEP Palma vos desitjam un bon curs 2022-2023, un curs que ha partit amb el repte de l’inici de l’aplicació de la LOMLOE. Des del CEP aquests dies de setembre ens dedicam a la gestió administrativa i pedagògica de les vostres demandes formatives i estam preparats per a acompanyar-vos en aquest procés. 

Durant el proper mes d’octubre tindrem eleccions al Consell del CEP Palma, com a la resta de centres de professorat. Us animem a presentar candidatures fins a dia 05 d’octubre a les 12h. Des d’aquest òrgan de govern es pot participar dels processos de planificació de la formació del professorat, prendre decisions i fer aportacions. Us adjuntam la documentació següent:

  1. El cens electoral. Cada centre ha de tenir un representant al CEP que ha de ser el director o, per delegació el cap d’estudis (Instruccions de la DGPICE sobre l’organització i el funcionament dels centres de professorat per al curs 2022/23). Hi podeu fer esmenes fins el proper 27/09/2022 a través del següent correu secretaria@ceppalma.net. També podeu afegir un comentari al document amb les noves dades, ja que hi teniu accés.
  2. Cronograma del procés segons marca la normativa. 
  3. Model de presentació de candidatures.
  4. Més propera a la data us enviarem la convocatòria a la reunió de representants.
  5. Publicació Cens Electoral (29/09/22): Cens Electoral
  6. Sorteig Mesa Electoral: Mesa Electoral
  7. Publicació del llistat de candidatures (11/10/2022): Llistat de candidatures
  8. Publicació de l’annex 2 amb instruccions del vot per correu (11/10/2022): Instruccions vot per correu
  9. ACTA DE LA 1ª REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE_Dj 27/10/22
  10. Presentació de la reunió de representants_Dj 27/10/22.

Aprofitem l’avinentesa per convocar-vos a la primera reunió de Representants al CEP per dia 27 d’octubre de 12 a 14 hores. Es podrà votar de les 11h a les 12h i de les 13:30h a les 14h.