PROGRAMES DE FORMACIÓ ASSESSORATS PELS CEP DE LES ILLES BALEARS (Curs 2023-2024) – El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 de maig al 15 de juny de cada curs escolar.

Amb data de 27 d’abril de 2021 es va publicar al BOIB les instruccions per al desenvolupament dels següents programes de formació, en el marc del Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2020-2024, assessorats pels centres de professorat (CEP) de les Illes Balears:

 • Programes de formació en els centres i intercentres
 • Programes de formació en els centres i intercentres per al foment de la normalització lingüística i la dinamització cultural de la llengua catalana pròpia de les Illes Balears
 • Programes de formació intercentres per a la millora de les competències lingüístiques entre els centres de primària i de secundària al qual estiguin adscrits
 • Programes de formació intercentres sobre la competència matemàtica 

El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 de maig al 15 de juny de 2023

Totes les instruccions relatives a la formació permanent del professorat estan subjectes a les mesures que aprovi l’Administració per a la gestió de la situació de crisi sanitària. Des del Servei de Normalització Lingüística i Formació i des dels CEP es durant a terme les flexibilitzacions oportunes. 

🔗 Enllaç a les instruccions i al model de sol.licitud

📄 Model de sol·licitud i Programa de Formació  (word) . Heu de fer còpia i enviar la còpia.

📄 Model de sol·licitud i Programa de Formació (PDF)

Formació intercentres “Cos i gènere: projectes transversals des de l’art contemporani”

Des del CEP de Palma Jaume Cañellas Mut i conjuntament amb Es Baluard Museu entenem les pràctiques artístiques contemporànies com una eina interdisciplinar i transversal per reflexionar sobre el món que ens envolta tot fomentant l’esperit crític.
En l’àmbit de l’educació formal i de la… Llegeix més»

Formació

S’ha publicat el termini d’inscripció de la formació “L’assessorament de la formació als centres educatius“, per donar a conèixer el funcionament dels Centres de Professorat així com les funcions dels assessors, conèixer i utilitzar recursos per a la dinamització de grups, entre alguns dels objectius de la formació.

Podeu fer les vostres inscripcions fins al 23 gener de 2022 al portal del personal.

Convocatòria

Bon estiu!

L’equip de @ceppalma vos desitjam un bon estiu amb bons viatges, aventures, desconnexió i descans. Ens retrobem al setembre amb nous reptes i experiències. Els darrers 2 cursos ens ha fet aprendre a viure en la incertesa i sabrem encarar el curs 21-22 de forma oberta i creativa.

 

PROGRAMES DE FORMACIÓ ASSESSORATS PELS CEP DE LES ILLES BALEARS (curs 2021-2022)

Ja estan publicades les instruccions per al desenvolupament dels següents programes de formació, assessorats pels centres de professorat (CEP) de les Illes Balears per al curs 2021-2022:

 • Programes de formació en els centres i intercentres (FeC i FiC).
 • Programes de formació en els centres i intercentres per al foment de la normalització lingüística i la dinamització cultural de la llengua catalana pròpia de les Illes Balears.
 • Programes de formació intercentres per a la millora de les competències lingüístiques entre els centres de primària i de secundària al qual estiguin adscrits.
 • Programes de formació intercentres sobre la competència matemàtica.

El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 de maig al 15 de juny de 2021.

Les sol·licituds s’han de fer a través del correu  secretaria@ceppalma.net

Genially on teniu tota la informació:

Enllaç a les instruccions i al model de sol.licitud
Sol·licitud i programa de formació 2021.pdf
Sol·licitud i programa de formació 2021.doc

Correu per l’enviament de sol·licituds: secretaria@ceppalma.net

Cicle de Conferències: “Una oportunitat per repensar l’educació. I ara què?”

Des del CEP de Palma hem obert el termini d’inscripció per al Cicle de Conferències “Una oportunitat per repensar l’educació. I ara què?” .
Tots els docents interessats en participar-hi, que compleixin els requisits de la convocatòria, ja podeu fer les vostres inscripcions al portal del… Llegeix més»

Activitat formativa: “Cossos i espais queer: Enfocaments des de l’art contemporani i la pedagogia”

 

Des del CEP de Palma hem obert el termini d’inscripció per a la formació d’àmbit “Cossos i espais queer: Enfocaments des de l’art contemporani i la pedagogia” .

Tots els docents interessats en participar-hi, que compleixin els requisits de la convocatòria, ja podeu fer les vostres inscripcions al portal del personal fins al dia 1 de març de 2021.
La formació estarà conduïda per en Lucas Platero (combina la seva feina com a professor de psicologia en la Universitat Rei Juan Carlos amb la seva altra passió com a escriptor en Edicions Bellaterra), Ricard Huerta (artista i Catedràtic d’Educació Artística a la Universitat de València) i val flores (mestra escriptora activista de la disidència sexual. Experimenta creuant entre pràctiques pedagògiques feministes i queer i pràctiques artístiques, interrogant les escriptures i els cossos com a situacions de (des)aprenentatge).


Per a més informació podeu consultar la CONVOCATÒRIA.

 

Continuam amb la segona convocatòria de la formació “Eines bàsiques per a l’ensenyament en línia” (nivell bàsic)

Després d’estar formant 4879 docents de 238 centres educatius i la gran demanda que va tenir la formació, continuam amb  el segon torn de la formació. Des del CEP Palma formarem a més de 400 docents durant aquest mes d’octubre!

Segona Convocatòria Curs Eines Bàsiques

 

 

Bones Vacances!

Des del CEP Pama us desitjam un bon estiu 2020 amb bons viatges, aventures, desconnexió i descans.

Ens retrobem al setembre amb nous reptes i experiències!

EL CEP DE PALMA I ES BALUARD MUSEU LLANCEN LA PERFORMANCE ONLINE “LA PELL NO TÉ NOM” DINS EL PROJECTE DE FORMACIÓ “COS I GÈNERE”

 • El vídeo mostra els resultats de la quarta edició d’aquesta formació amb instituts, on més de 70 estudiants visibilitzen les seves reflexions al voltant del cos amb imatges enregistrades durant el confinament.

Consultar vídeo aquí
 
Palma, 8 de juny de 2020. Es Baluard… Llegeix més»

Programes de formació i innovació educativa (curs 2020-2021)

S’ha publicat la Resolució per la qual s’aproven les bases de la convocatòria unificada de programes de formació i innovació educativa per al curs 2020-2021, adreçat als docents sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyament no universitaris de les Illes Balears. 

Els programes són coordinats des dels diferents serveis de la Direcció General Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa.

Termini de presentació de sol·licituds:

La sol·licitud per participar en aquesta convocatòria es pot presentar fins al 30 de juny de 2020.

Per a més informació sobre els programes, sol·licitud i lloc de presentació, podeu consultar el lloc web del Servei de Normalització Lingüística i Formació.

La sol·licitud per participar en aquesta convocatòria l’ha d’emplenar la direcció del centre mitjançant la plataforma Moodle, entrant a «Sol·licitud unificada de programes de formació i innovació educativa de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa. Curs 2020-2021»: https://fweib.caib.es/course/view.php?id=296.

Ajornament d’activitats formatives

 1. Una vegada rebudes les instruccions de dia 13 de març, de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca sobre la suspensió temporal de l’activitat educativa presencial per a limitar la propagació i el contagi del COVID-19 (Coronavirus), us informam que queden ajornades fins a nou avís… Llegeix més»

Eleccions Consell de CEP i Reunió de Representants de Centre al CEP

 

Al CEP Palma vos desitjam un bon curs 2022-2023, un curs que ha partit amb el repte de l’inici de l’aplicació de la LOMLOE. Des del CEP aquests dies de setembre ens dedicam a la gestió administrativa i pedagògica de les vostres demandes formatives i estam preparats per a acompanyar-vos en aquest procés. 

Durant el proper mes d’octubre tindrem eleccions al Consell del CEP Palma, com a la resta de centres de professorat. Us animem a presentar candidatures fins a dia 05 d’octubre a les 12h. Des d’aquest òrgan de govern es pot participar dels processos de planificació de la formació del professorat, prendre decisions i fer aportacions. Us adjuntam la documentació següent:

 1. El cens electoral. Cada centre ha de tenir un representant al CEP que ha de ser el director o, per delegació el cap d’estudis (Instruccions de la DGPICE sobre l’organització i el funcionament dels centres de professorat per al curs 2022/23). Hi podeu fer esmenes fins el proper 27/09/2022 a través del següent correu secretaria@ceppalma.net. També podeu afegir un comentari al document amb les noves dades, ja que hi teniu accés.
 2. Cronograma del procés segons marca la normativa. 
 3. Model de presentació de candidatures.
 4. Més propera a la data us enviarem la convocatòria a la reunió de representants.
 5. Publicació Cens Electoral (29/09/22): Cens Electoral
 6. Sorteig Mesa Electoral: Mesa Electoral
 7. Publicació del llistat de candidatures (11/10/2022): Llistat de candidatures
 8. Publicació de l’annex 2 amb instruccions del vot per correu (11/10/2022): Instruccions vot per correu
 9. ACTA DE LA 1ª REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE_Dj 27/10/22
 10. Presentació de la reunió de representants_Dj 27/10/22.

Aprofitem l’avinentesa per convocar-vos a la primera reunió de Representants al CEP per dia 27 d’octubre de 12 a 14 hores. Es podrà votar de les 11h a les 12h i de les 13:30h a les 14h.