administrador

administrador

URL del lloc web: Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE PALMA

 

resized_img_5271 resized_img_5274 resized_img_5275

 

REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE PALMA

 

Dia 8 de març de 2017 es varen reunir al CEP de Palma els representants de claustre al centre de professors d'educació infantil, primària, secundària, FP, règim especial, EAP i EOEP, així com el director i tot l'equip d'assessors on va tenir lloc la 2ª reunió informativa d'aquest curs escolar de Representants de Claustre als diferents espais del centre de professors.

A aquesta reunió vàrem comptar amb la presència de la Directora General de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda Vilarrubias i el Cap de Servei de Formació del Professorat, Tomeu Barceló Rosselló.

Durant dues hores, a la sessió es va presentar la nova Ordre d'Homologació que es publicarà durant els propers mesos amb totes les novetats envers de la formació del professorat i el renoneixement de la fomació que ens regularà a partir d'ara. Els document que fa referència a aquest punt el teniu publicat a la nostra plana web perquè el pogueu consultar en qualsevol moment. De la mateixa forma es va presentar la nova estructura formativa per al curs 2017-18 emmarcada dintre de les directrius del Nou Pla Quadriennal de Formació 2016-2020. Per tant, es varen informar de les tres grans línies de formació de forma resumida: Formació dels centres (FdC), Formació en els centres (FeC) i Formació intercentres (FiC). Recordant que la FdC va lligada a la sol·licitud per part dels centres dels Plans d'Innovació Pedagògica promoguts des de la DG de Planificació i lligats amb el Servei de Formació per a la part formativa. Tota aquesta informació la teniu publicada a la nostra plana web a l'apartat de NOVETATS: http://ceppalma.caib.es/ . ELS TERMINIS PER SOL·LICITAR LES FOMRACIONS ALS CENTRES SERAN DEL 30 D'ABRIL AL 15 DE JUNY DEL 2017.

A continuació, es varen presentar tots els programes formatius que es podran sol·licitar per part dels centres també dintre del termini comprès entre el 30 D'ABRIL AL 15 DE JUNY DEL 2017: Programa per al foment de la normalització lingüística,

Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana,

Programa per al foment d'entorns col·laboratius,

Programa: Cap a la coeducació dels centres educatius,

Programes ICAPE: “Emprendre a la meva escola”, “Joves emprenedors socials”,  “Joves emprenedors associats”, “Joves emprenedors professionals”

Per altra banda, us recordam que continuam amb la nova aplicació per al dispositiu mòbil del Cep de Palma per facilitar el contacte més directe amb els docents en relació a tota la informació del vostre interès envers la formació del professorat, formacions ofertades i altres novetats que vos facem arribar. Només vos heu de descarregar de forma GRATUÏTA l'aplicació cercant KONVOKO i una vegada que tengueu l'APP al vostre dispositiu mòbil heu de cercar CEP de Palma i així vos arribaran totes les notificacions i novetats.

Agraïm la presència i participació de tots els assistents, ja que entre tots fem possible aquesta reunió entre companys.

Vos esperam a la propera trobada a finals del tercer trimestre.

Bon final de trimestre.

Jose Antonio Vega

Director del CEP de Palma

Circular formació en centres.pdf

Ordre d'homologació i reconeixement de la formació.pdf

Programes de formació en els centres curs 2017-18.pdf

PROGRAMES DE FORMACIÓ EN ELS CENTRES PER AL CURS 2017-2018.pdf

 

 

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>
Pàgina 1 de 4

Enllaços d'interès

 

servei_formacio_professorat 

instruccions

pla_de_formacio

formacio_centres 

plans

normalitzacio linguistica

dinami

konvoko

weib

moodle 

wifi

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack