administrador

administrador

URL del lloc web: Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

materials resized_jor. ortografia 7

JORNADES CEP DE PALMA

Mirar l'ortografia amb uns altres ulls. Ortografia visual”

Dimecres 3 i dijous 4 de juny de 2015

 

Dies 3 i 4 de juny de 2015 es varen organitzar unes jornades educatives ofertades des del Centre de professorat de Palma al saló d'actes de l'edifici BMN-Sa Nostra a Son Fuster amb l'objectiu principal de donar a conèixer altres mètodes d'ensenyament de l'ortografia i com aplicar noves estratègies i recursos a les nostres aules.

Ens vàrem reunir més de 240 docents de diferents etapes educatives: infantil, primària, secundària, FP, EOEP, EAP, entre d'altres, per compartir recursos, estratègies, tècniques i materials concrets per ensenyar l'ortografia a l'aula i per saber identificar símptomes visuals que puguin interferir en aquest aprenentatge. De la mateixa forma vàrem poder aprendre a detectar problemes visuals dels nostres alumnes que ens ajudarà a millorar com a docents i a donar solucions als nostre alumnat.

 

L'acte va ser presentat i coordinat pel director del CEP de Palma, José A. Vega. Durant aquests dos dies vàrem tenir l'oportunitat d'escoltar a dos grans professionals de l'àmbit de la formació en optometria comportamental, així com del món de l'ortografia visual en general. En primer lloc va intervenir en Daniel Gabarró Berbegal, Professor universitari, llicenciat en humanitats, diplomat en direcció i organització d'empreses, i expert en programació neurolingüística, així com docent amb més de 25 anys d'experiència en tots els nivells: infantil, primària, secundària i universitat. I Elisa Aribau Montón, Diplomada en Òptica i Optometria per l'Escola Universitària de Terrassa, especialitzada en Optometria Comportamental i del Desenvolupament. La seva tasca de formadora es centra en aspectes diversos relacionats amb l'optometria comportamental, teràpia, el processament de la informació visual, la lateralitat, l'aprenentatge i l'atenció.

A aquestes jornades, i de la mà d'aquests dos grans professionals amb les diferents intervencions vàrem tenir una visió i representació de com treballar l'ortografia a les diferents etapes educatives per al desenvolupament dels nostres alumnes.

Aquestes Jornades han estat un bon exemple de la unió de diversos col·lectius i nivells educatius envers d'un tema comú i que ens preocupa a tots: COM MILLORAR L'ORTOGRAFIA.

Tots i cada un de nosaltres ens vàrem anar amb més d'una imatge mental. Però si s'hagués de resumir en una senzilla frase, podriem agafar una que sortia a la convocatòria d'aquesta activitat formativa: ...LES PARAULES LES HEM DE VEURE...”AMB ELS ULLS DE LA MENT”.

 

Gràcies a tots per fer que aquestes jornades hagin estat tot un èxit.

 

...Seguim creant espais d'aprenentatge, reflexió i innovació.

 

 

Jose Antonio Vega Cuesta

Director del CEP de Palma

resized_jor. ortografia 2 resized_jor. ortografia 4 resized_jor. ortografia 3 resized_jor. ortografia 5
resized_jor. ortografia 1 resized_jor. ortografia 8 resized_jor. ortografia 9 resized_jor. ortografia 6

 

llapis

nou

 

Materials i presentacions de les Jornades d'ortografia visual

Dimecres 3 i dijous 4 de juny de 2015

 

PRESENTACIÓ DANIEL

Presentació de'n Daniel Gabarró

PRESENTACIÓ ELISA

Presentació de n'Elisa Aribau

www.boiraeditorial.com

Mostres de materials educatius diversos (inclosos els materials d’ortografia)

www.boiraformacio.com

Vídeo-cursos per usar amb facilitat els materials educatius presentats a les jornades, però també per millorar les habilitats didàctiques

www.campusdanielgabarro.com

Campus amb vídeo-cursos online gratuïts per infants, joves i persones adultes. 

wwww.danielgabarro.com

Web de Daniel Gabarró on hi ha informacions dels cursos que imparteix.

www.edudigital.net

Dos programes informàtics per millorar l’ortografia (un per aprendre a accentuar en espanyol i un altre per no haver d’usar sobres a classe i sí estudiar el vocabulari cacogràfic i el personal).

Article: “EL PAPER DE L'EDUCADOR”

Article del Dr. Josep Mombiela sobre el paper de l'educador

www.elisaribau.com

 

Plana web de n' Elisa Aribau

 

Entrevista Dra. Lynn. Com es crea una imatge mental

 

https://www.dropbox.com/s/baab6vtgppha4fa/entrevista%20Lynn%20v%20corta.avi?oref=e

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>
Pàgina 3 de 4

Enllaços d'interès

 

servei_formacio_professorat 

instruccions

pla_de_formacio

formacio_centres 

plans

normalitzacio linguistica

dinami

konvoko

weib

moodle 

wifi

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack