Científica, tècnica i professional
Científica, tècnica i professional

Científica, tècnica i professional

p1130480

Pilar Cuenca

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Telèfon: 871038914   Extensió: 2013

Horari d'atenció al públic: dimarts i dijous de 12:00 a 14:00 hores

 

dimarts, 3 de desembre de 2013 22:14

TOTS APRENEM DE TOTS

Escrit per administrador

 

TOTS APRENEM DE TOTS
Trobada pedagògica a Eivissa: "Cercant metodologies inclusives"
3 i 4 d'octubre de 2013
Els dies 3 i 4 d'octubre un grup de mestres dels centres CEIP Son Pisà i CEIP Son Ferrer, conjuntament amb assessors i el director del CEP de Palma vàrem realitzar una trobada pedagògica a l'illa d'Eivissa per conèixer la realitat educativa i la metodologia de treball d'uns centres d'educació infantil i primària que ens varen obrir les seves portes i compartiren amb nosaltres la seva feina, així com la trajectoria educativa i formativa que han anat realitzant durant aquests darrers anys. També vàrem visitar les instal.lacions del CEP d'Eivissa on vàrem compartir un espai de reflexió sobre el treball per ambients i l'itinerari formatiu d'aquests centres.

Sota el títol "cercant metodologies inclusives" ens varen mostrar la seva feina per ambients i visitàrem les seves instal.lacions.

Moltes gràcies al CEIP Santa Gertrudis, CEIP S'Olivaret i CEIP Es Pratet per compartir una altra forma de fer classe... Tots aprenem de tots.
eivis2 cepeivis eivis1

Enllaços d'interès

 

servei_formacio_professorat 

instruccions

pla_de_formacio

formacio_centres 

plans

normalitzacio linguistica

dinami

konvoko

weib

moodle 

wifi

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack