Direcció
Direcció

Direcció (6)

 

         jose

José Antonio Vega     Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Telèfon: 871038921   Extensió: 2004

Horari d'atenció al públic: dimarts i dimecres de 12:00 a 14:00 hores

 .

dimecres, 1 de juny de 2016 18:19

REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE PALMA

Escrit per administrador

 

REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE PALMA

 

resized_img_5271 resized_img_5274 resized_img_5275

 

REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE PALMA

 

Dia 8 de març de 2017 es varen reunir al CEP de Palma els representants de claustre al centre de professors d'educació infantil, primària, secundària, FP, règim especial, EAP i EOEP, així com el director i tot l'equip d'assessors on va tenir lloc la 2ª reunió informativa d'aquest curs escolar de Representants de Claustre als diferents espais del centre de professors.

A aquesta reunió vàrem comptar amb la presència de la Directora General de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda Vilarrubias i el Cap de Servei de Formació del Professorat, Tomeu Barceló Rosselló.

Durant dues hores, a la sessió es va presentar la nova Ordre d'Homologació que es publicarà durant els propers mesos amb totes les novetats envers de la formació del professorat i el renoneixement de la fomació que ens regularà a partir d'ara. Els document que fa referència a aquest punt el teniu publicat a la nostra plana web perquè el pogueu consultar en qualsevol moment. De la mateixa forma es va presentar la nova estructura formativa per al curs 2017-18 emmarcada dintre de les directrius del Nou Pla Quadriennal de Formació 2016-2020. Per tant, es varen informar de les tres grans línies de formació de forma resumida: Formació dels centres (FdC), Formació en els centres (FeC) i Formació intercentres (FiC). Recordant que la FdC va lligada a la sol·licitud per part dels centres dels Plans d'Innovació Pedagògica promoguts des de la DG de Planificació i lligats amb el Servei de Formació per a la part formativa. Tota aquesta informació la teniu publicada a la nostra plana web a l'apartat de NOVETATS: http://ceppalma.caib.es/ . ELS TERMINIS PER SOL·LICITAR LES FOMRACIONS ALS CENTRES SERAN DEL 30 D'ABRIL AL 15 DE JUNY DEL 2017.

A continuació, es varen presentar tots els programes formatius que es podran sol·licitar per part dels centres també dintre del termini comprès entre el 30 D'ABRIL AL 15 DE JUNY DEL 2017: Programa per al foment de la normalització lingüística,

Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana,

Programa per al foment d'entorns col·laboratius,

Programa: Cap a la coeducació dels centres educatius,

Programes ICAPE: “Emprendre a la meva escola”, “Joves emprenedors socials”,  “Joves emprenedors associats”, “Joves emprenedors professionals”

Per altra banda, us recordam que continuam amb la nova aplicació per al dispositiu mòbil del Cep de Palma per facilitar el contacte més directe amb els docents en relació a tota la informació del vostre interès envers la formació del professorat, formacions ofertades i altres novetats que vos facem arribar. Només vos heu de descarregar de forma GRATUÏTA l'aplicació cercant KONVOKO i una vegada que tengueu l'APP al vostre dispositiu mòbil heu de cercar CEP de Palma i així vos arribaran totes les notificacions i novetats.

Agraïm la presència i participació de tots els assistents, ja que entre tots fem possible aquesta reunió entre companys.

Vos esperam a la propera trobada a finals del tercer trimestre.

Bon final de trimestre.

Jose Antonio Vega

Director del CEP de Palma

Circular formació en centres.pdf

Ordre d'homologació i reconeixement de la formació.pdf

Programes de formació en els centres curs 2017-18.pdf

PROGRAMES DE FORMACIÓ EN ELS CENTRES PER AL CURS 2017-2018.pdf

 

 

 

materials resized_jor. ortografia 7

JORNADES CEP DE PALMA

Mirar l'ortografia amb uns altres ulls. Ortografia visual”

Dimecres 3 i dijous 4 de juny de 2015

 

Dies 3 i 4 de juny de 2015 es varen organitzar unes jornades educatives ofertades des del Centre de professorat de Palma al saló d'actes de l'edifici BMN-Sa Nostra a Son Fuster amb l'objectiu principal de donar a conèixer altres mètodes d'ensenyament de l'ortografia i com aplicar noves estratègies i recursos a les nostres aules.

Ens vàrem reunir més de 240 docents de diferents etapes educatives: infantil, primària, secundària, FP, EOEP, EAP, entre d'altres, per compartir recursos, estratègies, tècniques i materials concrets per ensenyar l'ortografia a l'aula i per saber identificar símptomes visuals que puguin interferir en aquest aprenentatge. De la mateixa forma vàrem poder aprendre a detectar problemes visuals dels nostres alumnes que ens ajudarà a millorar com a docents i a donar solucions als nostre alumnat.

 

L'acte va ser presentat i coordinat pel director del CEP de Palma, José A. Vega. Durant aquests dos dies vàrem tenir l'oportunitat d'escoltar a dos grans professionals de l'àmbit de la formació en optometria comportamental, així com del món de l'ortografia visual en general. En primer lloc va intervenir en Daniel Gabarró Berbegal, Professor universitari, llicenciat en humanitats, diplomat en direcció i organització d'empreses, i expert en programació neurolingüística, així com docent amb més de 25 anys d'experiència en tots els nivells: infantil, primària, secundària i universitat. I Elisa Aribau Montón, Diplomada en Òptica i Optometria per l'Escola Universitària de Terrassa, especialitzada en Optometria Comportamental i del Desenvolupament. La seva tasca de formadora es centra en aspectes diversos relacionats amb l'optometria comportamental, teràpia, el processament de la informació visual, la lateralitat, l'aprenentatge i l'atenció.

A aquestes jornades, i de la mà d'aquests dos grans professionals amb les diferents intervencions vàrem tenir una visió i representació de com treballar l'ortografia a les diferents etapes educatives per al desenvolupament dels nostres alumnes.

Aquestes Jornades han estat un bon exemple de la unió de diversos col·lectius i nivells educatius envers d'un tema comú i que ens preocupa a tots: COM MILLORAR L'ORTOGRAFIA.

Tots i cada un de nosaltres ens vàrem anar amb més d'una imatge mental. Però si s'hagués de resumir en una senzilla frase, podriem agafar una que sortia a la convocatòria d'aquesta activitat formativa: ...LES PARAULES LES HEM DE VEURE...”AMB ELS ULLS DE LA MENT”.

 

Gràcies a tots per fer que aquestes jornades hagin estat tot un èxit.

 

...Seguim creant espais d'aprenentatge, reflexió i innovació.

 

 

Jose Antonio Vega Cuesta

Director del CEP de Palma

resized_jor. ortografia 2 resized_jor. ortografia 4 resized_jor. ortografia 3 resized_jor. ortografia 5
resized_jor. ortografia 1 resized_jor. ortografia 8 resized_jor. ortografia 9 resized_jor. ortografia 6

 

llapis

nou

 

Materials i presentacions de les Jornades d'ortografia visual

Dimecres 3 i dijous 4 de juny de 2015

 

PRESENTACIÓ DANIEL

Presentació de'n Daniel Gabarró

PRESENTACIÓ ELISA

Presentació de n'Elisa Aribau

www.boiraeditorial.com

Mostres de materials educatius diversos (inclosos els materials d’ortografia)

www.boiraformacio.com

Vídeo-cursos per usar amb facilitat els materials educatius presentats a les jornades, però també per millorar les habilitats didàctiques

www.campusdanielgabarro.com

Campus amb vídeo-cursos online gratuïts per infants, joves i persones adultes. 

wwww.danielgabarro.com

Web de Daniel Gabarró on hi ha informacions dels cursos que imparteix.

www.edudigital.net

Dos programes informàtics per millorar l’ortografia (un per aprendre a accentuar en espanyol i un altre per no haver d’usar sobres a classe i sí estudiar el vocabulari cacogràfic i el personal).

Article: “EL PAPER DE L'EDUCADOR”

Article del Dr. Josep Mombiela sobre el paper de l'educador

www.elisaribau.com

 

Plana web de n' Elisa Aribau

 

Entrevista Dra. Lynn. Com es crea una imatge mental

 

https://www.dropbox.com/s/baab6vtgppha4fa/entrevista%20Lynn%20v%20corta.avi?oref=e

Enllaços d'interès

 

servei_formacio_professorat 

instruccions

pla_de_formacio

formacio_centres 

plans

normalitzacio linguistica

dinami

konvoko

weib

moodle 

wifi

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack