PDF Imprimeix

Centres/Representants

 

Centres adscrits i representants de claustre:

Convocatòries i actes de les reunions de Representants de Claustre al CEP per al curs 2015-2016

.

REUNIÓ

DATA I HORARI

LLOC

CONVOCATÒRIA

OBSERVACIONS

1ª Reunió

Dilluns 26 d'octubre de 2015

11:30 a 14 hores

Saló d'actes del CEP de Palma

pdf

Realitzada

2ª Reunió

Dilluns 11 d'abril de 2016

11:30 a 14 hores

Saló Actes del CEP de Palma

 

pdf

Realitzada

 

3ª Reunió

Dimarts 24 de maig de 2016

12:00 a 14:00

Pendent de lloc i convocatòria

 

 

Pendent de confirmació i convocatòria

.

 

SEGONA REUNIÓ DE REPRESENTANTS  DE CLAUSTRE DEL CURS 2015/2016

rxit rprctiques

REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE PALMA

Dia 11 d' abril de 2016 es varen reunir al CEP de Palma els representants de claustre al centre de professors d'educació infantil, primària, secundària, FP, règim especial, EAP i EOEP, així com el director i tot l'equip d'assessors on va tenir lloc la 2ª reunió informativa i formativa d'aquest curs escolar del Seminari de Representants de Claustre als diferents espais del centre de professors.

El propòsit d'aquest seminari és posar a disposició dels docents de l'àmbit del CEP de Palma informacions diverses sobre l'oferta formativa del Servei de Formació del Professorat i el Centre de Professors de Palma per als diferents col·lectius docents, així com les noves línies formatives amb les quals podem donar resposta.

A aquesta segona sessió es va presentar la nova estructura formativa per al curs 2016-17 emmarcada dintre de les directrius del Nou Pla Quadriennal de Formació 2016-2020. Per tant, es varen avançar les tres grans línies de formació de forma resumida: Formació dels centres (FdC), Formació en els centres (FeC) i Formació intercentres (FiC). Tota aquesta informació es tornarà a presentar a la 3ª trobada que serà el proper 24 de maig en horari de 12 a 14 hores.

A continuació vàrem comptar amb l'assistència de na Begoña de la Iglesia, que ens va donar una visió d'escola inclusiva aportant actuacions d'èxit al centre escolar per a la millora de l'aprenentatge de tot l'alumnat; així com a recursos per a una millora dels centres educatius. Aquesta ponència complementava a la primera que vàrem tenir al mes de novembre del curs passat amb en Joan Jordi Muntaner amb el títol: “Cap a una millora de l'escola: una proposta metodològica”.

Agraïm la seva presència i participació, així com, la de tots els docents que van fer possible aquesta reunió amb unes aportacions molt interessants.

Vos esperam a la propera trobada del mes de maig i començarem a parlar dels vostres itineraris formatius per al curs escolar 2016-17.

Jose Antonio Vega

Director del CEP de Palma

DOCUMENTACIÓ DE LA 2ª REUNIÓ

 .

 

SEGONA REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE DEL CURS 2014/2015

 

represent1 represent2

Dia 3 de febrer de 2015 es varen reunir al CEP de Palma els representants de claustre al centre de professors d'educació infantil, primària, secundària, FP, règim especial, EAP i EOEP, així com el director i tot l'equip d'assessors on va tenir lloc la 2ª reunió informativa i formativa d'aquest curs escolar del Seminari de Representants de Claustre als diferents espais del centre de professors.

El propòsit d'aquest seminari és posar a disposició dels docents de l'àmbit del CEP de Palma informacions diverses sobre l'oferta formativa del Servei de Formació Continua i el Centre de Professors de Palma per als diferents col·lectius docents, així com les diferents modalitats formatives amb les quals podem donar resposta.

A aquesta segona sessió vàrem treballar en petits grups de feina amb els assessors de referència de cada centre i el seu representant, informant i valorant una sèrie d'aspectes envers la formació. Proposant tant suggeriments com propostes de continuïtat i millora.

A continuació vàrem comptar amb l'assistència de na Guida Al·lès, que ens va donar una visió d'escola inclusiva aportant eines i recursos per a una millora dels centres educatius. Aquesta ponència complementava a la primera que vàrem tenir al mes de novembre amb en Joan Jordi Muntaner amb el títol: “Cap a una millora de l'escola: una proposta metodològica”.

Agraïm la seva presència i participació, així com, la de tots els docents que van fer possible aquesta reunió amb unes aportacions molt interessants.

Jose Antonio Vega

Director del CEP de Palma

DOCUMENTACIÓ DE LA 2ª REUNIÓ

 

 

 

 

 

 

 


                          

 

 

Enllaços d'interès

 

servei_formacio_professorat 

instruccions

pla_de_formacio

formacio_centres 

plans

normalitzacio linguistica

dinami

konvoko

weib

moodle 

wifi

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack