PDF Imprimeix
jose

                                                      BENVINGUDA

 

Benvinguda de la Direcció del CEP de Palma

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

En primer lloc us vull donar la benvinguda a aquest nou curs escolar que acaba d'iniciar-se i enviar-vos una salutació a tots i a totes com a membres de la nostra comunitat educativa.

Us manifest la bona disponibilitat de tot l'equip del CEP de Palma per atendre les vostres peticions i suggeriments en relació a la formació permanent dintre de les nostres possibilitats.

Durant aquest nou curs escolar continuam amb les mateixes assessories del curs passat amb noves incorporacions a les assessories de Primària i Llengües estrangeres de primària i secundària, així com a l'assessoria de Formació professional. Aquest nou equip continuarà acompanyant-vos en els vostres itineraris formatius aquí al centre de professorat i als vostres centres educatius.

Tot l'equip pedagògic del CEP de Palma hem elaborat un programa de formació que intenta donar resposta a les diferents etapes i nivells educatius dels centres del nostre àmbit i hem considerat prioritari atendre les sol.licituds de formacions en centres ja que apostam per una formació que fomenti l’autonomia i la iniciativa del professorat, així mateix donarem una àmplia i diversificada resposta formativa també amb les formacions presencials al CEP a través de cursos i seminaris.

Com a director del CEP i juntament amb l' equip pedagògic, desitjo que aquest any acadèmic sigui el més profitòs, enriquidor i engrescador possible. Des de la direcció i des de l'equip d'assessors continuarem oferint una formació de qualitat, que respongui a les necessitats formatives de tots els docents en aquests moments de canvi, i ara més que mai necessitam que tots junts anem en la mateixa direcció. Nosaltres, plens d' il.lusió per aquesta nova etapa del CEP fomentant les formacions als vostres centres, estarem al vostre costat compartint les vostres experiències, idees, necessitats formatives, dubtes i inquietuds, fent realitat el treball cooperatiu entre el professorat i compartint emocions.

Entre tots hem de seguir formant una gran comunitat d' aprenentatge perquè tots junts podem continuar fent grans projectes i educar per a la vida. Només em queda recordar-vos que estam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta i que contínuament us mantindrem informats de totes les novetats i notícies d'interés a través de la nostra pàgina web i a les diverses reunions de representants de claustre distribuïdes per trimestres.

Amb el desig que tengueu tots plegats un bon curs, rebeu una cordial salutació de tots els assessors i meva.

José Antonio Vega Cuesta.

Director del CEP de Palma

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

  

 

 

Enllaços d'interès

 

servei_formacio_professorat 

instruccions

pla_de_formacio

formacio_centres 

plans

normalitzacio linguistica

dinami

konvoko

weib

moodle 

wifi

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack