Programes de formació i innovació educativa (curs 2020-2021)

S’ha publicat la Resolució per la qual s’aproven les bases de la convocatòria unificada de programes de formació i innovació educativa per al curs 2020-2021, adreçat als docents sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyament no universitaris de les Illes Balears. 

Els programes són coordinats des dels diferents serveis de la Direcció General Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa.

Termini de presentació de sol·licituds:

La sol·licitud per participar en aquesta convocatòria es pot presentar fins al 30 de juny de 2020.

Per a més informació sobre els programes, sol·licitud i lloc de presentació, podeu consultar el lloc web del Servei de Normalització Lingüística i Formació.

La sol·licitud per participar en aquesta convocatòria l’ha d’emplenar la direcció del centre mitjançant la plataforma Moodle, entrant a «Sol·licitud unificada de programes de formació i innovació educativa de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa. Curs 2020-2021»: https://fweib.caib.es/course/view.php?id=296.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>